Kaj dogaja
52 ogledov

Zimski olimpijski festival

otroci sneg zima veselje čevlji smučanje Shutterstock
Olimpijski komite Slovenije vabi vse male in velike športnike na Zimski olimpijski festival v soboto, 2. februarja, v Kranjsko goro.

Olimpijski festival, ki ga organizira Olimpijski komite Slovenije - združenje športnih zvez bo največji športni poligon na snegu in ledu. Na enem mestu bo ponujal več kot 20 športnih izzivov. Športni izziv pomeni poiskusiti se v zimskih ali drugih športih in športnih disciplinah, ki se jih lahko izvaja na snegu ali ledu. Vsak, ki opravi vsaj 10 športnih izzivov pa prejme medaljo!

Pohodniški čevlji 2. februar Kaj dogaja Z Vertovcem v rojstni kraj slovenske himne

Olimpijski festival je dogodek namenjen predvsem otrokom (in njihovim staršem) od 5 do 15. leta starosti. Seveda pa so oz. ste dobrodošli vsi, ki bi radi doživeli olimpijsko vzdušje in spoznali zimske olimpijske športe. Spoznali se boste lahko tudi z drugimi vsebinami, ki so pomembne za zdrav način življenja in dober športni rezultat. Ob športu pa se bodo lahko tudi zabavali ob glasbi, poslikavi obraza, uživali ob zanimivem spremljevalnem programu in spoznali olimpijski protokol. Pestro dogajanje bo dopolnil tudi Lov na lisjaka - tekmovanje v teku na smučeh za otroke.

Sneg 2. februar Kaj dogaja Ornitološki izlet v Tivoli

Za udeležbo na dogodku potrebujejo obiskovalci osnovno športno opremo, primerno zimskim razmeram, da jim bo toplo in udobno, ter primerno športno obutev, da bodo lahko preizkusili čim več športov. Tekaške smuči, drsalke, sani in druga specialna oprema (razen smuči za alpsko smučanje), čakajo na Olimpijskem festivalu. Seveda pa lahko prinesejo tudi lastno opremo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice