Kaj dogaja
41 ogledov

Sejem Okusov GASTexpo

kozarec vino Profimedias
Na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču med sredo, 30. januarjem, in soboto, 2. februarjem, poteka Sejem Okusov GASTexpo.

Sejem Okusov GASTexpo velja za vodilni strokovni sejem v regiji s področja HO-RE-CA (Gastronomija, Pijača, Kava, Slaščičarstvo, Pekarstvo, Gostinsko - Hotelska oprema & Sladoled & Vino). Sejem obišče 12.000 obiskovalcev, pretežno poslovnežev iz Slovenije in tujine (Hrvaška, Srbija, Italija, Avstrija in drugih držav), razstavlja okrog 300 domačih in tujih razstavljavcev iz več kot 20 držav s poudarkom na predstavitvi najnovejših trendov in tehnoloških inovacij.

otroci sneg zima veselje čevlji smučanje 2. februar Kaj dogaja Zimski olimpijski festival

Poseben poudarek je dan spremljajočim izobraževalnim delavnicam in tekmovanjem, kjer so obiskovalci deležni praktičnega pridobivanja znanj in nasvetov v peki pizze, pripravi sladoleda in barskih pijač, izboru piva in drugih, ki jih sejem organizira v sodelovanju z razstavljavci in priznanimi strokovnjaki. 

Letošnji NOVOSTI sta:

  • delavnice v pripravi mlečne kreme s strani "očeta" latte art g. Luigi Lupi-ja, skupaj z drugimi svetovno priznanimi in uveljavljenimi mojstri iz Italije: ga. MANUELA FANSORE, ga. CARMEN CLEMENTE in ga. MARTINA LUPI.
  • državno prvenstvo TOPESPRESSO LATTE ART GRADING SYSTEM Slovenija. Zmagovalec se bo udeležil svetovnega prvenstva na COFFEE Festivalu v MILANU 2019!
Sneg 2. februar Kaj dogaja Ornitološki izlet v Tivoli

Ne zamudite edinih tovrstnih strokovnih sejmov v Sloveniji, ki vsako leto narekujejo trende v gostinstvu in hotelirstvu!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice