Tečaj prve pomoči za otroke

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Društvo mamice za mamice v soboto, 12. januarja, ob 10. uri v prostorih Mestne knjižnice Kranj prireja brezplačni tečaj prve pomoči za otroke.
Oglej si celoten članek

Namen delavnice je prikazati temeljne postopke oživljanja otrok in prvo pomoč ob tujku v dihalnih poteh otroka. Delavnica je sestavljena iz teoretičnega in praktičnega dela in traja 90 minut. Udeleženci delavnice bodo v praktičnem delu vadili na lutki.

Delavnica je primerna za starše in vse, ki se pri svojem delu ukvarjajo z otroki ter bi se radi naučili reagirati, če otrok preneha kazati znake življenja.

12. januar Družinski obisk Plečnikove hiše

Delavnico bo vodila Vanja Oven, dr.med., ki je zaposlena v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana in ima dolgoletne izkušnje s poučevanjem temeljnih postopkov oživljanja.

Obvezne prijave na dogodek.

Dogodek je brezplačen. Zbiramo prostovoljne prispevke.

Več informacij najdete na tej povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.