Kaj dogaja
36 ogledov

Družinski obisk Plečnikove hiše

Tromostovje
Muzej in galerije mesta Ljubljana v soboto, 12. januarja, ob 16. uri vabijo na vodstvo po Plečnikovi hiši prilagojeno družinam.

Mojster Plečnik in kuža Sivko tudi v letu 2019 vabita na družinski obisk v Plečnikovo hišo! Na drugo januarsko soboto bo kuža Sivko poskrbel za zabavno in zanimivo otroško raziskovanje hiše velikega arhitekta, medtem pa si jo bodo starši ogledali z izkušenim vodičem.

Družina 12. januar Kaj dogaja Tečaj prve pomoči za otroke

In kaj vas čaka? V okrogli sobi v stolpu vas bo pričakal navihan kuža Sivko, ki vam bo zaupal kakšno arhitektovo skrivnost, poduhali boste sestavino za mojstrov najljubši napitek, ki mu ga je pripravljala njegova gospodinja Urška, in spoznali zanimivosti, ki jih skrivata njegov prostrani vrt in skrivnostna hiša. Na koncu se boste prelevili še v arhitekte in svoje arhitekturne zamisli uresničili ob izdelavi maket.

Prvo družinam namenjeno vodstvo v letu 2019 je na sporedu v soboto, 12. 1., s pričetkom ob 16:00; traja 75 minut. Obvezne prijave sprejemamo do petka pred vodstvom do 14.00 na prijava@mgml.si ali 01 24 12 506.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice