Kaj dogaja
48 ogledov

Brezplačno tekaško druženje na Veliki planini

Velika Planina Velika planina
Salomon Running Academy je serija brezplačnih tekaških druženj. Prvo v leta 2019 se bo odvijalo 12. januarja ob 9. uri na Veliki planini.

Salomon Running Academy ni akademija v stilu tiste policijske iz TV ekranov. To je projekt mesečnih tekaških druženj, katerega namen je:
- povezati ljudi, ki radi tečete
- odkrivati najlepše slovenske traile
- teči v dobri družbi
- testirati novo opremo
- izkoristiti družbo za dober trening

Mariborsko pohorje 12. januar Kaj dogaja Po poteh Pohorskega bataljona

Salomon Running Academy je serija tekaških druženj po celi Sloveniji. Imamo namreč toliko lepih kotičkov, ki bi jih bilo greh ne preteči. Zato bodo tekaška druženja potekala vsak mesec na drugi, novi lokaciji. Lokacije bodo določene vnaprej in objavljene na uradni Facebook strani Salomon Running Academy.

Na druženjih bosta Uroš in Luka za vas pripravila trase, ki bodo primerne tako za začetnike, ki se s trail tekom šele spoznavate kot tudi za že izkušene ultraše, ki iščete družbo in vrhunske trase za dolge vikend teke. Uroš in Luka bosta na samih dogodkih tudi vaša vodnika po določeni trasi. Druženja ne bodo tekmovalnega značaja, ampak izključno družabnega.

Na posamezna tekaška druženja se prijavite na info@kinvital.si ali na 031 893 284 (Luka Hren).

sneg gozd pokljuka 13. januar Kaj dogaja Pohod na Debelo peč
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice