Wellness joga oddih v naravi

Foto: Shutterstock joga
Sprostilni regenerativni programi v savni, programi joge, prostor in čas za stik z naravo.
Oglej si celoten članek

Kje: Mariborsko Pohorje
Kdaj: Prvomajski prazniki 2018 (petek, 27.4.-nedelja, 29.4.)

VSEBINE JOGA ODDIHA

  • Poživljajoča jutranja praksa hatha joge.
  • Sprehod po energijski poti z regenerativnimi točkami, tehnike jogijskega energetskega diha. 
  • Masažni dotik in jogijska raztezna masaža.
  • Lahkotna popoldanska praksa hatha joge.
  • Vodeno savnanje (vrtinčenje zraka v finski savni, ledena jama, meditacija in regeneracija v počivališču, parna kopel). 
  • Sprostitev, zvočna kopel ob zvokih tibetanskih posodic in gonga.

Prebivali boste v Hotelu Bellevue na Mariborskem Pohorju, ki nudi prijetno domače udobje. Hotel je obdan z naravo in ima čudovito sončno teraso.

  • SAVNE BELLEVUE: Toplota, energija solnih lučk, vonj naravnih eteričnih olj. Podali se bodo v svet sprostilnih regenerativnih programov. Parna kopel vlaži dihalne poti in jih čisti. Finska savna krepi imunski sistem in pomaga izločati odvečne snovi iz telesa. Tuš presenečenja osveži po izstopu iz savne. Ogrevano počivališče s steno iz solnih lučk nudi občutek polnjenja in regeneracije. Program vrtinčenja zraka, čiščenje dihalnih poti s tehnikami jogijskega dihanja, meditacija.
  • ZVOČNA KOPEL S TIBETANSKIMI POSODICAMI IN GONGOM: Sprostitev z zvokom je nežen način sproščanja fizičnega telesa, uravnovešanja energij in umiritve uma. Hkrati se združita zaznavi zvoka, ki ga slišimo, in vibracij, ki jih globoko občutimo. Mehka sproščenost po savnanju in prijetno udobje počivališča bodo občutja le še okrepili.
  • ENERGETSKA POT: Na pomladnem joga oddihu se bodo povezovali z naravo Pohorja. Skupaj se bodo podali na sprehod po energijski poti z regenerativnimi točkami in se s pomočjo tehnik jogijskega energetskega diha napolnili in osvežili.
  • PODROBNOSTI JOGA ODDIHA: Prehrana na oddihu bo vegetarijanska/veganska. 

Prispevek za joga oddih je 160 eur

VODITELJA ODDIHA:

  • Dejan Žuna: Sončen, nasmejan, srčen, iznajdljiv, topel, iskren. Intuitiven. Idejni vodja oddiha z veliko domišljije, ustvarja po navdihu. Z veliko izkušenj in znanja, ki jih preliva v modrost in nesebično deli. Od malega v stiku z duhovnostjo in filozofijo. Učitelj in učenec joge.
  • Nataša Petavs: Natančna, skrbna, sistematična, logična, trdna navzven in mehka navznoter. Razumska. Organizatorka oddiha, ustvarja po tehtnem razmisleku. Pridobljeno znanje rada izliva v besedila, spoznanja pa v življenje. Učiteljica in učenka joge.

INFORMACIJE in PRIJAVE: info@potjoge.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.