Za pojest’ lepo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Razstava na prostem z naslovom Za pojest' lepo bo za ogled na voljo od 13. junija do 20. septembra v Arboretumu Volčji Potok. Cenik je objavljen na spletni strani Arboretuma.
Oglej si celoten članek

"Okenske police in balkoni v poletnih dneh predstavljajo svojevrstno izložbo pisanemu cvetju. Toda balkonska korita lahko izkoristimo tudi za gojenje užitnih rastlin. Balkoni stolpnic in blokov lahko zasijejo tudi če so v njih posajene le začimbnice. Nam ne verjamete? Pridite jih pogledat, kako čudovite so okusne rastline zbrane na razstavi Za pojest’ lepo," so v vabilu zapisali v Arboretumu Volčji potok.

Razstava bo na ogled na dvorišču med pristavo in rastlinjaki z orhidejami in kaktusi.

V koritih vas bodo nagovarjale paprike feferoni, paradižniki, jajčevci, bazilike, jagode, sladki krompir, rožmarin, razne solate in kapucinke. V pravi kombinaciji in z ustrezno nego bodo od sedaj lepši ne le balkoni temveč tudi krožniki. Domači zeliščni dodatki in dišeče zeli bodo v vaš jedilnik vnesli domačnost in ponos, saj ste sami pridelali svojo balkonsko pravljico brez uporabe insekticidov ali fungicidov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.