Danes "trčita" Mars in Uran: Velike življenjske spremembe in spori

Foto: Profimedia
Te teden bodite še posebej previdni!
Oglej si celoten članek

Danes bosta Mars in Uran združila moči v znaku ovna. Planet Mars v astrološkem smislu prinaša nagonsko, fizično naravo in simbolizira sposobnost dokazovanja in vsiljevanja naše volje drugim. Uran pa prinaša nenadne dogodke in predstavlja višjo silo. Združenje teh dveh planetov se zgodi zelo redko in prinaša niz nepričakovanih dogodkov, na katere ne moramo vplivati, piše portal Miss7. 

Vzdržnost Naš igralec na prvo noč z ženo čakal kar osem let

Srečanje Marsa in Urana bo v nas zanetilo željo, da potegnemo črto čez dosedanje odnose in se osvobodimo vseh situacij, ki nam povzročajo stres in nas izčrpavajo. Uveljavljanje lastne volje in upori ne bodo redki. Ognjeni oven je po naravi impulziven, agresiven in nestrpen, kar lahko privede do sporov in rizičnih situacij, zato je k odnosom in spremembam, ki jih želimo narediti, potrebno pristopiti pazljivo. 

Magazin Če se vam dogaja to, je čas, da razmislite o odpovedi

V tem tednu bomo potrebovali veliko miru, kar bo zaradi položaja planetov skoraj neizvedljivo. Vendar lahko to obrnemo v svoj prid in sprejmemo odločitve, ki v nas vrejo že dlje časa. Pa naj gre za realizacijo novega projekta, reorganizacijo ali prekinitev slabega odnosa. Naj se konča, kar bi se moralo že davno. A v te odločitve se nikar ne podajte naglo, temveč po tehtnem premisleku. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:01 14. Februar 2019.

    Google zdaj plačuje $ 526 do $ 937 vsake tri dni za delo na spletu od doma. To delo sem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.