Po poročanju o Mihovi novi službi se je oglasila Saša Lendero

Foto: Instagram
Foto: Instagram
To sporoča Saša Lendero.
Oglej si celoten članek

V zadnjih dneh se je veliko govorilo o novem izzivu, ki se ga je lotil Miha Hercog. Že prihodnji teden ga bomo videli v komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled, v kateri bo ob Špeli Grošelj in Tanji Kocman komentiral dogajanje v šovu Poroka na prvi pogled. 

Miho smo nazadnje na televiziji gledali leta 2021, ko je skupaj s Sašo Lendero v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko ugibal, kateri znani Slovenci se skrivajo pod maskami. V tej oddaji je pred Saško padel na kolena. Poročila sta se še istega leta, pred nekaj tedni pa je uspešni glasbeni duo sporočil, da se razhaja. Saša je v svojem prvem intervju po žalostni novici javnost navdušila s posrečeno izjavo, ženi znanega Slovenca pa je šlo vso poročanje okoli te ločitve pošteno na živce. Na Facebooku si je dala duška in udarila po paru. 

Od prvega razburjenja je minilo že nekaj časa in, kot kaže, se je Saša s trenutno situacijo pomirila. Na družbenih omrežjih je objavila prelepo fotografijo, ob kateri je zapisala: "Pravijo, da skoraj vse, kar vemo o življenju, lahko strnemo v tri besede: ŽIVLJENJE GRE NAPREJ."

Tako je ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:31 10. Februar 2023.

    Tele Saške imamo že malo pun...k...c !!!

  • 10:33 10. Februar 2023.

    Naj me vrag vzame, če bi vi imeli dve novici na portalu, da ni družbenih omrežij.

  • 09:01 10. Februar 2023.

    ja pa normalno,da gre življenje naprej...saj pa ne boš delala samomor zarad dedca in obratno

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.