Tako lepa nosečka je Maja Sodja

Foto: POP TV Maja Sodja Foto: POP TV Maja Sodja Foto: POP TV Maja Sodja Foto: POP TV Maja Sodja
Na začetku soočenja trebušček skrivala.
Oglej si celoten članek

Novinarka Maja Sodja je pretekli vikend vodila soočenje pred predsedniškimi volitvami, ki bodo 12. novembra. Nasmejana Maja je na začetku oddaje trebušček skrivala za papirji, a kasneje jo je kamera vseeno ujela.

Maja, ki je pred nekaj meseci za naš medij potrdila, da je v veselem pričakovanju, na družbenih omrežjih sicer ne objavlja veliko fotografij. Prvega otroka pričakuje s fotografom Damjanom Žibertom. V začetku jeseni je objavila fotografijo s plišastim medvetkom in dopisala :"Preference v šopingu se spreminjajo."

Kako lep trebušček ima, si poglejte v galeriji zgoraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 12:08 6. November 2017.

    te starlete na justin bieber tv same ne vejo, kako bi čim bolj vpadljivo kameram nastavile svoj trebuh, ko zanosijo. …

  • 10:59 6. November 2017.

    In zakaj pise v anglescini?Se Slovenci ji ne sledijo,....zmagala je,res.

  • 09:22 6. November 2017.

    Kaj je namen tega agresivnega-vsakodnevnega iskanja nosečnic in postavljanja njihovih trebuhov na šund portale? Saj babnice imajo svoj fejstbook, kjer …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.