Magazin > VIP
19090 ogledov

Tako lepa nosečka je Maja Sodja

Maja Sodja
1/4
POP TV 20. decembra je novinarka Maja Sodja rodila prvega sina Marka.
Na začetku soočenja trebušček skrivala.

Novinarka Maja Sodja je pretekli vikend vodila soočenje pred predsedniškimi volitvami, ki bodo 12. novembra. Nasmejana Maja je na začetku oddaje trebušček skrivala za papirji, a kasneje jo je kamera vseeno ujela.

Maja, ki je pred nekaj meseci za naš medij potrdila, da je v veselem pričakovanju, na družbenih omrežjih sicer ne objavlja veliko fotografij. Prvega otroka pričakuje s fotografom Damjanom Žibertom. V začetku jeseni je objavila fotografijo s plišastim medvetkom in dopisala :"Preference v šopingu se spreminjajo."

Kako lep trebušček ima, si poglejte v galeriji zgoraj.

 

Shopping preferences are changing😂😂😂😂#changes #lovinglife #somuchfun

A post shared by Maja (@cebelicamajasodja) on

Komentarjev 7
  • sasquatch 12:08 06.november 2017.

    te starlete na justin bieber tv same ne vejo, kako bi čim bolj vpadljivo kameram nastavile svoj trebuh, ko zanosijo. tako je voditeljica pop in-a (beri: ameriški trači, ki slehernega slovenca zelo zanimajo) Ota Roš podaljšala oddajo za dve minuti, ...prikaži več ker je paradirala kot puran po studiu in sama ni vedela, s katere strani bi kameri še lahko pokazala svoj trebuh v visoki nosečnosti. a to ameriško trobilo res nima nikogar, ki bi lahko nadomestil visoko noseče novinarke za nekaj časa?

  • Ledena 10:59 06.november 2017.

    In zakaj pise v anglescini?Se Slovenci ji ne sledijo,....zmagala je,res.

  • nergač 09:22 06.november 2017.

    Kaj je namen tega agresivnega-vsakodnevnega iskanja nosečnic in postavljanja njihovih trebuhov na šund portale? Saj babnice imajo svoj fejstbook, kjer lahko svoje pritikline vsakemu razkazujejo, ki jih hoče ogledovat...