Citytrail™ tekaško druženje s Hervisom

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
CITYTRAIL™ predstavlja nenehno raziskovanje enkratnih in neponovljivih poti vsakega mesta. Betonsko mesto želimo pretvoriti v zanimiv poligon za tek, kjer smo ves čas na preži za novimi možnostmi za popestritev treninga - iščemo nove tekaške poti, različne podlage in zanimive lokacije, za katere še ne vemo da obstajajo
Oglej si celoten članek

CITYTRAIL™ TEKAŠKO DRUŽENJE s HERVISOM je brezplačno odkrivanje novih skritih tekaških poti, ki naredijo tek po mestu še bolj zanimiv in atraktiven.

Tekaški vodič bo poskrbel za zanimive trase, nasvete za izboljšanje tehnike teka in odlično vzdušje. Druženje s Hervisom je namenjeno tako začetnikom, kot dobrim tekačem, saj bodo tekači razdeljeni v skupine glede na želje in pripravljenost.

Na tekaških druženjih bo možno testirati CITYTRAIL tekaško opremo in osvojiti nagrado.

KDAJ?

KJE?

Sreda, 23. april 2014  ob 18.00 uri

PARK TIVOLI – Ljubljana

Sreda, 28. maj 2014 ob 18.00 uri

PARK TIVOLI - Ljubljana

 

Več informacij  in prijave na www.salomon.com/si

 

Tekaška trenerja: LUKA HREN & UROŠ KOŽAR

Pridruži se CITYTRAIL TEKAŠKEMU DRUŽENJU S HERVISOM in doživi svoje mesto na povsem drugačen in zabaven način!

Foto: Žurnal24 hervis citytrail

 

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.