Httpool na kongresu Webit

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Istanbul, 7. november 2013. Httpool je bil že tretje leto zapored kot razstavljalec prisoten na Webit kongresu. Hkrati je z dvemi seminarji sodeloval v programskem delu konference. Webit je svetovni digitalni in telekomunikacijski kongres z udeleženci iz več kot 100 držav.
Oglej si celoten članek

To leto je Webit v Istanbulu gostil več kot 8.000 strokovnjakov s področja digitalnih komunikacij, naprednih tehnologij ter telekomunikacij. Prisotni so bili govorci iz svetovno priznanih podjetij - Microsoft, Facebook, Twitter, Google, Spotify, Skype, kot tudi iz podjetja Httpool. Ustanovitelj ter CEO podjetja Httpool, Aljoša Jenko, in direktorica marketinga, Maruša Flerin, sta predstavila »cross channel« pristop h oglaševanju ter njegovo uporabo.

Httpool se zaveda, da hitro razvijajoč digitalni svet ter spremembe v medijski potrošnji ustvarjajo izzive pri izvedbi integriranih oglaševalskih akcij, ki potekajo na različnih kanalih ter napravah.  Aljoša Jenko in Maruša Flerin sta v svojih seminarjih opredelila ključne izzive, prednosti ter metodologijo integriranega oglaševalskega pristopa.

Ob pravilni izvedbi tovrsten pristop omogoča doseganje uporabnikov na vseh stopnjah nakupnega procesa, od dviga zavedanja o blagovni znamki do končne odločitve o nakupu, kar zagotavlja najvišjo učinkovitost za oglaševalce. Httpool želi omogočiti učinkovito in enostavno izvajanje integriranih oglaševalskih akcij z uporabo naprednih tehnologij, celostnim pristopom in dostopom do najrazličnejšega inventorija. Mreža spletnih strani AdPlatform, ki je v lasti podjetja Httpool, zagotavlja prikazovanje oglasov na vseh kanalih in napravah ter omogoča dostop tako do lokalnega inventorija kot tudi globalnih partnerjev.

O podjetju Httpool

Httpool je spletna oglaševalska mreža prisotna na mednarodnih trgih zunaj Združenih držav Amerike ter zahodne Evrope. Agencijam omogoča učinkovito izvedbo oglaševalskih akcij preko  display, video, engagement, social ter performance kanalov, tako na mobilnikih kot računalnikih. Httpool uporablja najnaprednejše svetovno priznane tehnologije, ima bogate mednarodne izkušnje ter zastopa na tisoče izbranih globalnih in lokalnih založnikov v 18. pisarnah v centralni in vzhodni Evropi ter v Aziji.

Za več informacij kontaktirajteinfo@httpool.si ali obiščite www.httpool.com.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.