Kakšna znanja danes in v prihodnosti potrebuje sodoben mehanik?

Foto: eauto.si Foto: eauto.si Foto: eauto.si Foto: eauto.si Foto: eauto.si
Znanja, ki krojijo prihodnost, je moto letošnje, že 12. Tehnološke konference o vzdrževanju motornih vozil.
Oglej si celoten članek

"Združena predavanja s praktičnimi prikazi so dvodnevni dogodek, na katerem vam bodo strokovnjaki z različnih področij odgovorili na vaša vprašanja o problemih servisiranja vozil v sedanjosti in prihodnosti," pravi Primož Rožnik, tehnični inštruktor v podjetju GMT in ADEL in trikratni Mehanik leta, ki je vodja programa letošnje tehnološke konference.

Tehnološka konferenca z več kot desetletno tradicijo bo letos stroko vseh slovenskih regij, profesorje strokovnih šol in študente, združila, ter jih povezala s svetom, osebno pa s strokovnjaki vodilnih korporacij na področju avto-servisiranja.

Za prijavo in več informacij vam je na voljo Primož Rožnik - Vodja tehničnih izobraževanj v GMT: primozr@gmt.si 031 404 400

Udeleženci 12. Tehnološke konference boste deležni strokovnih predavanj s področja servisiranja vozil in sodelovanja na odprtih razpravah, kjer boste imeli priložnost pridobivanja odgovorov na vprašanja, s katerimi se srečujete pri svojem delu. Z zavedanjem, da je vso teoretično znanje vredno le toliko, kolikor je uporabno v praksi od najmanjših do največjih avtomehaničnih delavnic na svetu, bo dogodek podkrepljen s praktičnimi prikazi v profesionalno opremljeni delavnici Avto akademije, kjer boste obiskovalci videli sam potek dela in v praksi uporabne »prijeme«.

Foto: GMT GMT promo Dvodnevni dogodek je prav tako čas druženja in novih poznanstev, za večino vas pa tudi velika sprostitev. Z dodatnim programom bo poskrbljeno tudi za vaše spremljevalke oz. spremljevalce. Število mest je omejeno, zato vas vljudno prosimo, da se na dogodek prijavite do vključno 16. marca 2018.

Program dogodka:  www.eauto.si/tehnoloskakonferenca 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.