Oglaševanje
2194 ogledov

Kakšna znanja danes in v prihodnosti potrebuje sodoben mehanik?

GMT promo
1/5
GMT
Znanja, ki krojijo prihodnost, je moto letošnje, že 12. Tehnološke konference o vzdrževanju motornih vozil.

"Združena predavanja s praktičnimi prikazi so dvodnevni dogodek, na katerem vam bodo strokovnjaki z različnih področij odgovorili na vaša vprašanja o problemih servisiranja vozil v sedanjosti in prihodnosti," pravi Primož Rožnik, tehnični inštruktor v podjetju GMT in ADEL in trikratni Mehanik leta, ki je vodja programa letošnje tehnološke konference.

Tehnološka konferenca z več kot desetletno tradicijo bo letos stroko vseh slovenskih regij, profesorje strokovnih šol in študente, združila, ter jih povezala s svetom, osebno pa s strokovnjaki vodilnih korporacij na področju avto-servisiranja.

Za prijavo in več informacij vam je na voljo Primož Rožnik - Vodja tehničnih izobraževanj v GMT: primozr@gmt.si 031 404 400

Udeleženci 12. Tehnološke konference boste deležni strokovnih predavanj s področja servisiranja vozil in sodelovanja na odprtih razpravah, kjer boste imeli priložnost pridobivanja odgovorov na vprašanja, s katerimi se srečujete pri svojem delu. Z zavedanjem, da je vso teoretično znanje vredno le toliko, kolikor je uporabno v praksi od najmanjših do največjih avtomehaničnih delavnic na svetu, bo dogodek podkrepljen s praktičnimi prikazi v profesionalno opremljeni delavnici Avto akademije, kjer boste obiskovalci videli sam potek dela in v praksi uporabne »prijeme«.

GMT promo | Avtor: GMT GMT
Dvodnevni dogodek je prav tako čas druženja in novih poznanstev, za večino vas pa tudi velika sprostitev. Z dodatnim programom bo poskrbljeno tudi za vaše spremljevalke oz. spremljevalce. Število mest je omejeno, zato vas vljudno prosimo, da se na dogodek prijavite do vključno 16. marca 2018.

Program dogodka:  www.eauto.si/tehnoloskakonferenca