Kek je naposled podpisal

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Slovenski trener Matjaž Kek bo še tri leta sedel na klopi Rijeke, ki jo je v minuli sezoni popeljal do državnega in pokalnega naslova na Hrvaškem.
Oglej si celoten članek

Zadeva še ni uradna, a se kmalu pričakuje potrditev novice. Matjaž Kek je že podpisal triletno pogodbo, v klubu pa bodo z objavo novice počakali na javnem dogodku, ko bodo spregovorili tudi o strategiji za novo sezono.

Predsednik kluba Damir Mišković ježe v preteklosti govoril o dogovoru s Kekom, slednji pa je izjavil, da njegova beseda velja več od podpisa. Navijači kluba, ki si na vsak način želijo, da bi Slovenec ostal na klopi Rijeke, si bodo zdaj lahko oddahnili.

"Ko sem prišel, je bila v mojem srcu le ena ljubezen - Maribor. Nisem verjel, da ima človek lahko dve ljubezni. Da je nekaj takšnega mogoče. A zdaj vidim, da je mogoče. Rijeka je moja druga ljubezen," je po osvojitvi prvenstva in pokala sicer dejal Kek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.