Oglaševanje
80 ogledov

Kek je naposled podpisal

Matjaž Kek Profimedias
Slovenski trener Matjaž Kek bo še tri leta sedel na klopi Rijeke, ki jo je v minuli sezoni popeljal do državnega in pokalnega naslova na Hrvaškem.

Zadeva še ni uradna, a se kmalu pričakuje potrditev novice. Matjaž Kek je že podpisal triletno pogodbo, v klubu pa bodo z objavo novice počakali na javnem dogodku, ko bodo spregovorili tudi o strategiji za novo sezono.

Predsednik kluba Damir Mišković ježe v preteklosti govoril o dogovoru s Kekom, slednji pa je izjavil, da njegova beseda velja več od podpisa. Navijači kluba, ki si na vsak način želijo, da bi Slovenec ostal na klopi Rijeke, si bodo zdaj lahko oddahnili.

"Ko sem prišel, je bila v mojem srcu le ena ljubezen - Maribor. Nisem verjel, da ima človek lahko dve ljubezni. Da je nekaj takšnega mogoče. A zdaj vidim, da je mogoče. Rijeka je moja druga ljubezen," je po osvojitvi prvenstva in pokala sicer dejal Kek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.