Kurzschluss: Po otvoritvenem vikendu v teden glasbenih poslastic

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Otvoritveni vikend prvega pop up kluba pri nas je minil v znamenju rumene preproge, stopnjevanja decibelov, veliko plesnih gibov, disco klasik in zabave pozno v noč. V prihajajočem tednu se serija zabav nadaljuje, saj bo Kurzschluss serviral kar nekaj glasbenih poslastic.
Oglej si celoten članek

Nad vhodom v kletne prostore Slovenijalesa se je v petek trinajstega, zasvetil sedaj že dobro znani logotip Kurzschlussa in naznanil kratko, a sladko, utripanje novega kluba, ki bo prvo poglavje svoje kratke zgodovine zaključil simultano, s pokom šampanjcev na silvestrovo.

 

Pred nami teden glasbenih poslastic

V prihajajočem tednu sledijo večeri za glasbene sladokusce, a le za tiste, ki so si svoj vstop v klub že zagotovili predčasno -  nekateri večeri so namreč že skoraj razprodani. Dogajanje se bo začelo že v četrtek, 19. decembra, ko se nam obeta večer Kinky Malinki ki slovi po najboljših plesnih hitih mainstream glasbe vrhunskih didžejev. Pričakujemo nastop vzhajajočega deep house didžeja, Hot Since 82, ki bo nastopil v družbi s najstarejšim Kinky rezidentom Tristan Ingramom in domačim Alexom Cvetkom. To noč ne bo manjkalo prelestnih plesalk, dobre house glasbe in ekskluzivnega doživetja podprtega s strani Green VIP exclusive by Pivovarna Laško, kjer bodo kultne rumene črte zasijale z zelenim pridihom.

 

 

 

 

 

 

 

Dan kasneje, v petek, 20. decembra, se vračajo udarni DANCE & DISORDER, vrhunec tedna pa bo to  soboto, ko bo slovenski publiki predstavljen THE REAL SOUND OF UK in težko pričakovani Rudimental DJ set. Britanska senzacija Rudimental je bila letos nominirana v kar treh kategorijah MTV nagrad in bila izbrana za najboljšo festivalsko skupino tega poletja. Tokrat ne bomo uživali v nastopu živega banda, a bo zato njihov DJ set zagotovo poskrbel za poskakovanje slehernega obiskovalca. Britanske narekovalce trendov bo podprla priznana srbska zasedba SevdahBABY live.Teden bo pester, naspite se vnaprej!

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.