Oglaševanje
6 ogledov

Kurzschluss: Po otvoritvenem vikendu v teden glasbenih poslastic

black pony Žurnal24 main
Otvoritveni vikend prvega pop up kluba pri nas je minil v znamenju rumene preproge, stopnjevanja decibelov, veliko plesnih gibov, disco klasik in zabave pozno v noč. V prihajajočem tednu se serija zabav nadaljuje, saj bo Kurzschluss serviral kar nekaj glasbenih poslastic.

Nad vhodom v kletne prostore Slovenijalesa se je v petek trinajstega, zasvetil sedaj že dobro znani logotip Kurzschlussa in naznanil kratko, a sladko, utripanje novega kluba, ki bo prvo poglavje svoje kratke zgodovine zaključil simultano, s pokom šampanjcev na silvestrovo.

 

Pred nami teden glasbenih poslastic

V prihajajočem tednu sledijo večeri za glasbene sladokusce, a le za tiste, ki so si svoj vstop v klub že zagotovili predčasno -  nekateri večeri so namreč že skoraj razprodani. Dogajanje se bo začelo že v četrtek, 19. decembra, ko se nam obeta večer Kinky Malinki ki slovi po najboljših plesnih hitih mainstream glasbe vrhunskih didžejev. Pričakujemo nastop vzhajajočega deep house didžeja, Hot Since 82, ki bo nastopil v družbi s najstarejšim Kinky rezidentom Tristan Ingramom in domačim Alexom Cvetkom. To noč ne bo manjkalo prelestnih plesalk, dobre house glasbe in ekskluzivnega doživetja podprtega s strani Green VIP exclusive by Pivovarna Laško, kjer bodo kultne rumene črte zasijale z zelenim pridihom.

 

 

 

 

 

 

 

Dan kasneje, v petek, 20. decembra, se vračajo udarni DANCE & DISORDER, vrhunec tedna pa bo to  soboto, ko bo slovenski publiki predstavljen THE REAL SOUND OF UK in težko pričakovani Rudimental DJ set. Britanska senzacija Rudimental je bila letos nominirana v kar treh kategorijah MTV nagrad in bila izbrana za najboljšo festivalsko skupino tega poletja. Tokrat ne bomo uživali v nastopu živega banda, a bo zato njihov DJ set zagotovo poskrbel za poskakovanje slehernega obiskovalca. Britanske narekovalce trendov bo podprla priznana srbska zasedba SevdahBABY live.Teden bo pester, naspite se vnaprej!