Lakovič in Dragić na lovu za ribami!

Foto: Spar
Foto: Spar
Medtem ko se vsak dan stopnjuje napetost pred prihajajočim EuroBasketom, se igralci na svojevrstne načine spopadajo s pripravami.
Oglej si celoten članek

Nedavno smo zasledili dva predstavnika naše košarkaške reprezentance, Zorana Dragića in kapetana izbrane vrste Jako Lakoviča, kako sta se sproščeno smejala in zabavala, medtem ko sta v popolni ribiški opravi ribarila v bližini naše prestolnice.

Nova "zen" relaksacijska tehnika? Niti ne, šlo je za snemanje oglasa za podjetje Spar, ki kot ponosni sponzor dogodka v avgustu prireja veliko nagradno igro, v kateri bodo navijači lahko ujeli kar 1.000 vstopnic za EuroBasket 2013. Dragić in Lakovič sta dan ribolova okronala z veličastnim ulovom grdobine in nam iskreno priznala, da se kot riba v vodi počutita le na parketu pod košem. Ribice bosta tako v prihodnje raje lovila kar na trgovinskih policah.

Kako sta Zoki in Jale ujela grdobino, si poglejte na povezavi.

 

Vas zanima zakulisje zabavnega ribolova in snemanja oglasa z Zokijem in Jaletom v glavnih vlogah? Kliknite tukaj.

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.