Ljubitelji Nutelle kot glavni igralci v mednarodni kampanji

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
50 let Nutelle
Oglej si celoten članek

V letu 2014 praznuje Nutella svoj 50. rojstni dan in se želi zahvaliti svojim ljubiteljem širom sveta. S sloganom 'Nutella – 50 let, zapolnjenih z zgodbami' začenja blagovna znamka svoje leto slavljenke z ljudmi iz več kot 160 držav. No, nekaj posebnega je v tej kampanji – ljubitelji Nutelle pripovedujejo svoje zgodbe in doživetja z Nutello in tako postajajo del velikega mednarodnega praznovanja svojega priljubljenega namaza iz lešnikov.

'Povejte nam svojo posebno Nutella zgodbo!' se glasi v februarju 2014 izdan poziv Nutellinim oboževalcem širom sveta, da delijo svoja doživetja z Nutello. Kampanja se bo začela z mednarodnim TV-spotom, ki ga bodo sestavljale avtentične zgodbe ljubiteljev Nutelle. Oboževalci lahko svoje zgodbe naložijo na spletno stran www.nutellastories.com v obliki besedila, objav, fotografij ali videoposnetkov. Zgodbe, ki bodo najbolj navdušile, bodo prikazane kot videoposnetki na Nutellini spletni strani, v nekaterih državah pa tudi v mednarodnem TV-spotu, ki smo ga začeli predvajati aprila. 

“Nutella – 50 let zgodb z Nutello

Dobri čarovnik, vsakodnevni junak, zvesta prijateljica: Nutella je svojim ljubiteljem vse to in še več. Več kot pet desetletij piše Nutella zgodovino. Obstaja veliko čustvenih zgodb in izkušenj, ki jih ljudje v več kot 160 državah povezujejo z Nutello. V mnogih delih sveta ima Nutella kultni status; je nepogrešljiv del zajtrka, število njenih ljubiteljev pa dnevno narašča. Tako je nastala ideja, da se poiščejo in zberejo nenavadne, čustvene in navdušujoče anekdote iz različnih delov sveta.

Vrhunec mednarodne kampanje bo veliko rojstnodnevno praznovanje, ki bo 18. maja v izbranih državah, da bi lahko ljubitelji proslavili rojstni dan svojega priljubljenega namaza s prijatelji.

Nutella

Za nastanek Nutelle se lahko zahvalimo gospodu Michaelu Ferreru, ki je leta 1964 od svojega očeta Petra Ferrera, slaščičarja in ustanovitelja podjetja Ferrero v italijanski pokrajini Piemonte, prejel recept za giandujot, ki je njena osnova.

Danes je ta priljubljeni namaz iz lešnikov na voljo v približno 160 državah po vsem svetu.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.