Milka Caramel – občutite nežnost, ki traja

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Prišla je nova čokolada Milka, polnjena s karamelo in neverjetno bogatega okusa. Zlati sijaj neustavljivo slastne tekoče karamele, ki se popolnoma raztopi in že s prvim ugrizom pocedi iz vaše priljubljene čokolade, vas bo popeljal v popolnoma nov svet užitkov v sladkem Milka zadovoljstvu.
Oglej si celoten članek

Nežen dotik in očarljiv okus

Milka Caramel je popolnoma nova poslastica, ustvarjena za uživanje v vsaki priložnosti. S svojo posebnostjo vas bo osvojila v trenutkih, ki jih hranite samo zase, kot tudi trenutkih, ki jih preživljate v dvoje ali v družbi svojih najbližjih. Milka Caramel bo v vas spodbudila, da občutite tisto, kar si vsi naskrivaj želimo – nežnost, ki traja. Dovolite si občutiti nežen dotik vijoličaste kravice, medtem ko vas bosta očarljiv okus in popolna aroma tekoče karamele prevzela ter za vedno prebudila nežnost v vas. Zato poskusite novo Milko Caramel!

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.