Na Magnifica bodo šli ...

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Šestega julija bo na Lentu nastopil priznani glasbenik Magnifico. Izžrebali smo tri nagrajence, ki si bodo njegov nastop lahko ogledali brezplačno.
Oglej si celoten članek

Letos že 20. mariborski festival Lent, ki je tudi največji slovenski festival na prostem in eden največjih v Evropi, spet ponuja pester glasbeni program, v okviru katerega se bo med 22. junijem in 7. julijem na odrih predstavilo več kot 80 glasbenih skupin oziroma mladih bendov in DJ-jev iz Slovenije in tujine ter številni odmevni gosti.

Med njimi bo tudi znani slovenski glasbenik Magnifico, ki bo nastopil na predzadnji večer festivala, 6. julija, s srbskim vojnim orkestrom Stanislava Biničkega. Skupaj se namreč odpravljajo na evropsko turnejo, premierno pa bodo nastopili na Lentu, kjer bodo med drugim občinstvu postregli z uspešnicami iz filma Montevideo, Bog te video, Magnificove hite, ki bodo posebej za to priložnost preoblečeni v orkestralno maniro, na programu pa se bo znašel tudi kakšen romantičen šlager. Glasbenik bo ob tej priložnosti predstavil tudi povsem novo spremljevalno ekipo, ki jo sestavljajo producent in bobnar Schatzi, kontrabasist Jan Gregorka, violinist Matija Krečič in saksofonist Matej Kuzel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.