Oglaševanje
13 ogledov

Na Magnifica bodo šli ...

Magnifico mediaspeed
Šestega julija bo na Lentu nastopil priznani glasbenik Magnifico. Izžrebali smo tri nagrajence, ki si bodo njegov nastop lahko ogledali brezplačno.

Letos že 20. mariborski festival Lent, ki je tudi največji slovenski festival na prostem in eden največjih v Evropi, spet ponuja pester glasbeni program, v okviru katerega se bo med 22. junijem in 7. julijem na odrih predstavilo več kot 80 glasbenih skupin oziroma mladih bendov in DJ-jev iz Slovenije in tujine ter številni odmevni gosti.

Med njimi bo tudi znani slovenski glasbenik Magnifico, ki bo nastopil na predzadnji večer festivala, 6. julija, s srbskim vojnim orkestrom Stanislava Biničkega. Skupaj se namreč odpravljajo na evropsko turnejo, premierno pa bodo nastopili na Lentu, kjer bodo med drugim občinstvu postregli z uspešnicami iz filma Montevideo, Bog te video, Magnificove hite, ki bodo posebej za to priložnost preoblečeni v orkestralno maniro, na programu pa se bo znašel tudi kakšen romantičen šlager. Glasbenik bo ob tej priložnosti predstavil tudi povsem novo spremljevalno ekipo, ki jo sestavljajo producent in bobnar Schatzi, kontrabasist Jan Gregorka, violinist Matija Krečič in saksofonist Matej Kuzel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.