Naj vas skupaj z adidasom zajamejo ulični plesni ritmi

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Prešernov trg bo 11. oktobra ob 14.00 zaživel s plesnim dogodkom adidas Originals. Zamigaj skupaj s 35 plesalci plesne šole Urška, Terkajem ter Ulo Furlan, zavladaj ulici in z izdelavo grafitov izrazi svojo kreativnost.
Oglej si celoten članek

Središče Ljubljane se bo za eno popoldne prelevilo v plesno prizorišče. Ulice bodo preplavili plesalci in pokazali, kako se na originalen način zavlada plesišču z adidas Originals plesom, mimoidoče pa povabili, da se plesne koreografije naučijo tudi sami. Bolj kreativni se bodo lahko preizkusili v izdelavi grafitov, za še bolj pestro dogajanje pa bosta poskrbela adidasova ambasadorja - simpatična Ula Furlan in kralj rim Terkaj.

S pomočjo svoje originalnosti pa se lahko poteguješ tudi za adidasove privlačne nagrade, in sicer slušalke adidas Originals, USB in milne mehurčke. Osvojiš jih lahko na dva načina. Prvi je, da v prodajalni Tomas Sport opraviš nakup vsaj enega izdelkov Originals in po pošti pošlješ kopijo računa. Drugi način pa zahteva malo več domišljije. Fotografiraj se v oblačilih adidas Originals, pokaži kako ti »vladaš ulici« in nam fotografijo pošlji po pošti na naslov: adidas trgovina d.o.o., Poslovna cona A 19, 4208 Šenčur. Vse informacije o nagradni igri bodo na voljo tudi na adidas Originals dogodku.

 

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.