Nova čajnica v središču Ljubljane

Foto: Zisha Zisha Foto: Zisha Zisha Foto: Zisha Zisha Foto: Zisha Zisha Foto: Zisha Zisha Foto: Zisha Zisha
Navidez brezciljna potepanja po mestu nas občasno nagradijo z odkritjem novih kotičkov, za katere takoj vemo, da se bomo še vračali. Tako sem pred nekaj dnevi na sprehodu naletela na novo čajnico na Nazorjevi 12.
Oglej si celoten članek

Pritegnila me je s svojim ljubkim videzom in z že znanim imenom. Gre namreč za priljubljeno spletno čajnico Zisha, ki je konec oktobra svoja vrata odprla tudi v središču Ljubljane.

Majhna čajnica, ki povezuje vse čajeljubce

Majhno čajnico boste prepoznali po svetlem in domiselnem dizajnu, ki izžareva toplo vzdušje. Že ko stopite skozi vrata čajnice, se nemudoma počutite domače in prijetno. Objamejo vas čarobne arome čajev, ki pripovedujejo zgodbe daljnih dežel, od koder izvirajo. Razgledate se lahko med razgibano razstavljenimi pripomočki za pripravo čaja, ki bodo zagotovo pritegnili vašo pozornost. Če česa ne poznate, vam na pomoč priskočijo nasmejani in prijazni zaposleni.

Skozi prijeten klepet vam bodo pomagali odkriti vse, kar potrebujete za mirno uživanje v popolni skodelici čaja.

Galerija čajnih okusov s celega sveta

Ekipa čajnice Zisha s ponosom sporoča, da lahko izbirate med več kot 200 vrstami čajev s celega sveta. Izbirate lahko med različnimi zelenimi čajičrnimi čajibelimi čajipu'erh čajirooibos čaji, sadnimi in zeliščnimi čaji za popoln čajni užitek. Pestro ponudbo zaokrožajo raznoliki pripomočki za čaj, ki so izvrstna ideja tudi za darila. Tako lahko na enem mestu dobite vse za pripravo zdravega japonskega čaja matcha ali krepčilnega zeliščnega čaja yerba mate.

Izbrana ponudba bo zadovoljila še tako zahtevne poznavalce čaja. Za malo manj vešče ljubitelje čaja so tu prijazni zaposleni, ki vam bodo raziskovanje in spoznavanje obsežne kulture pravih čajev skušali olajšati z nasveti in priporočili, predstavitvami izdelkov ter njihovo oceno.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.