Operacije želijo tudi moški

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prejeli smo že veliko prijav mladih mamic, opogumile so se starejše gospe, razveselili pa smo se tudi prijav moških. Če si že dolgo želite lepotnega popravka, je zdaj pravi čas, da se opogumite tudi vi.
Oglej si celoten članek

Moški želijo raven nos

In kaj si moški želijo spremeniti? Prijavljeni na naše nagradno tekmovanje Preobrazba bi si želeli bolj ravnega nosu, raziskave zadnjih let pa kažejo, da se moški najpogosteje k lepotnemu kirurgu odpravijo tudi zaradi botoksa, presaditve las, laserskega odstranjevanja dlak in liposukcije.

Si želite spremembe tudi vi?

Žurnal24 v sodelovanju z vrhunskimi kirurgi zagrebške Poliklinike Bagatin zmagovalcu nagradnega tekmovanja Preobrazba podarja lepotne operacije v vrednosti 10 tisoč evrov.

Zbiranje prijav

Vaše prijave zbiramo do ponedeljka, 17. oktobra. Med vsemi prijavljenimi bo komisija izbrala 15 polfinalistov, ki bodo opravili pregled in posvet s kirurgi. Kirurgi bodo nato izbrali pet finalistov, zmagovalca pa boste izbrali vi s pomočjo nagradnega SMS-glasovanja. Preostalim štirim finalistom bo Poliklinika Bagatin podarila bone v vrednosti 450 evrov.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.