Oglaševanje
6 ogledov

Operacije želijo tudi moški

moški, operacija Shutterstock
Prejeli smo že veliko prijav mladih mamic, opogumile so se starejše gospe, razveselili pa smo se tudi prijav moških. Če si že dolgo želite lepotnega popravka, je zdaj pravi čas, da se opogumite tudi vi.

Moški želijo raven nos

In kaj si moški želijo spremeniti? Prijavljeni na naše nagradno tekmovanje Preobrazba bi si želeli bolj ravnega nosu, raziskave zadnjih let pa kažejo, da se moški najpogosteje k lepotnemu kirurgu odpravijo tudi zaradi botoksa, presaditve las, laserskega odstranjevanja dlak in liposukcije.

Si želite spremembe tudi vi?

Žurnal24 v sodelovanju z vrhunskimi kirurgi zagrebške Poliklinike Bagatin zmagovalcu nagradnega tekmovanja Preobrazba podarja lepotne operacije v vrednosti 10 tisoč evrov.

Zbiranje prijav

Vaše prijave zbiramo do ponedeljka, 17. oktobra. Med vsemi prijavljenimi bo komisija izbrala 15 polfinalistov, ki bodo opravili pregled in posvet s kirurgi. Kirurgi bodo nato izbrali pet finalistov, zmagovalca pa boste izbrali vi s pomočjo nagradnega SMS-glasovanja. Preostalim štirim finalistom bo Poliklinika Bagatin podarila bone v vrednosti 450 evrov.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice