Oglaševanje
7 ogledov

Podarjamo lepotne operacije

ženska, obraz Shutterstock
Želite popolne prsi, raven nos, seksi trebuh in zapeljivo ritko? Potem se boste razveselili naše super novice. Osvojite lahko lepotne operacije v vrednosti do kar 10.000 evrov.

Imamo novico za vse, ki se v svoji koži ne počutite najbolje in si že od nekdaj želite lepotni popravek. Žurnal24 vam v sodelovanju s priznano zagrebško Polikliniko Bagatin poklanja lepotne operacije v vrednosti kar 10.000 evrov in štiri bone v vrednosti 450 evrov. Zakaj ne bi v leto 2012 stopili še samozavestnejši?

Prijave

3. 10. 2011 ob 9. uri zjutraj se bo na strani Lepotne operacije pojavil obrazec za prijavo. Vaše prijave bodo zbirali do 17. 10. 2011 do 8. ure zjutraj. V prijavnem obrazcu nam boste povedali nekaj o sebi in o tem, kaj bi radi spremenili in zakaj, pripeli fotografije ter nas prepričali, zakaj ste ravno vi pravi/-a kandidat/-ka za lepotne operacije. Če želite poseg na obrazu vas prosimo, da se fotografirate nenaličeni, če želite poseg na telesu pa vas prosimo, da tega fotografirate v perilu ali oprijetih oblačilih tako, da bodo problematični deli dobro vidni! V nagradni igri lahko sodelujete vsi, ki ste dopolnili 21 let in ki si želite vsaj en lepotni popravek.

Izbor finalistov

Na podlagi prispelih prijav bo tričlanska komisija izbrala 15 polfinalistov, s katerimi bodo kirurgi Poliklinike Bagatin v Ljubljani opravili pogovore in izbrali 5 finalistov, ki se bodo v finalnem glasovanju potegovali za prvo nagrado.

Glasovanje

Finalno glasovanje bo potekalo od 2. 11. 2011 do 11. 11. 2011. Zmagovalec glasovanja in dobitnik izbranih lepotnih operacij v vrednosti največ 10.000 evrov je tisti, ki zbere največ glasov glasovalcev. Ostali štirje finalisti prejmejo bone v vrednosti 450 evrov.

Pravilnik sodelovanja in poteka nagradne igre preberite tukaj.

Ne zamudite enkratne priložnosti in se prijavite!

Komentarjev 2
  • Natalija 11:34 05.oktober 2011.

    Jaz sem z njimi imela dobro izkušnjo. Sicer pa mislim, da je uspeh operacije odvisen tudi od pričakovanj. Če so ta nerealna, ti ne more pomagati noben kirurg...

  • LorNaS 18:17 04.oktober 2011.

    Jaz imam z njimi zelo zelo slabo izkušnjo. Dekleta bodite pozorna! Na pregledu so mi obetali veliko več, kot se je dejansko odvilo. Mi je žal, da sem šla in plačala 1x več kot bi pri nas ali katerem drugem ...prikaži več kirurgu na Hrvaškem. Imela sem 2 posega! Vrhunski kirurgi, to bo ja...:(

Sorodne novice