Oglaševanje
10 ogledov

Zmagovalca bodo operirali vrhunski kirurgi

Bagatin Poliklinika Bagatin
Predstavljamo Polikliniko Bagatin, ki skupaj z Žurnalom24 podarja lepotne operacije v vrednosti 10 tisoč evrov.

Zagrebška Poliklinika Bagatin se lahko pohvali z družinsko tradicijo, odličnimi, svetovno priznanimi plastičnimi in estetskimi kirurgi, vrhunsko opremo, terapevtskimi tretmaji in odlično oskrbo po posegih.

Strokovnost na prvem mestu

V Polikliniki Bagatin so specializirani za veliko estetskih, plastičnih in rekonstrukcijskih posegov, novo opremljeni prostori pa omogočajo optimalen ambient za posvetovanja, preglede in operacije. Kirurgi zagotavljajo strokovnost, natančnost in zadovoljstvo, kar potrjujejo tudi njihove stranke, med katerimi je veliko Slovencev. Vsi kirurgi se vsako leto udeležijo vsaj štirih velikih evropskih in svetovnih kongresov, kjer izpopolnjujejo znanje ter preučujejo najnovejše in znanstveno podprte tehnike iz vsega sveta.

Najnovejša tehnologija

Na Polikliniki sledijo vsem najnovejšim tehnologijam in se radi pohvalijo s 3D-animacijo, s pomočjo katere lahko vsak pacient vidi, kakšni bodo rezultati po opravljenem posegu. Posnetki animacije so zelo nazorni, zato sta tudi strah in nestrpnost pacientov pred posegi manjša.

"Naša naloga je, da svojim kirurškim veščinam dodamo smisel za estetiko in umetnost, saj le tako lahko najbolje zadovoljimo specifične potrebe pacientov," se strinja strokovni tim Poliklinike Bagatin.

Več o Polikliniki Bagatin, o kirurgih in posegih, ki jih ponujajo, lahko preberete tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.