Oglaševanje
7 ogledov

Veliko nepopolnih prijav

lepotne operacije Shutterstock
Žurnal24 skupaj s Polikliniko Bagatin podarja lepotne operacije v vrednosti 10 tisoč evrov. Če se želite prijaviti tudi vi, pred prijavo pozorno preberite navodila!

Prijave na nagradno tekmovanje Preobrazba, kjer bo zmagovalec prejel lepotne operacije po izbiri v vrednosti 10 tisoč evrov, že potekajo. Pri pregledu prijav smo ugotovili, da nekateri pred prijavo ne preberejo navodil in splošnih pogojev sodelovanja, zato so tudi prijave nepopolne. Na žalost nepopolnih prijav ne bomo mogli upoštevati. Kaj vam torej povzroča največ težav?

Nazorne fotografije

Prosimo vas, da prijavi priložite zelo nazorne fotografije telesa, ki ga želite spremeniti. Le tako bomo lahko izbrali najprimernejše polfinaliste.

  • Obraz: Če želite poseg na obrazu, vas prosimo, da se fotografirate nenaličeni od spredaj in od strani.
  • Prsi: Če želite poseg na prsih, se fotografirajte v kopalkah, spodnjem perilu ali oprijetem topu, prav tako od spredaj in od strani. Nekatere ste poslale fotografije brez modrčka, kar je najbolje. Strah pred objavo fotografij je odveč, saj jih bomo uporabili le za izbor najprimernejših kandidatov in jih ne bomo objavili v nobenem mediju.
  • Trebuh, zadnjica in noge: Tudi ta predel fotografirajte v perilu ali oprijetih oblačilih, tako da bodo problematični deli dobro vidni – od spredaj in od strani.

Starost

V nagradnem tekmovanju Preobrazba lahko sodelujete vsi, ki ste dopolnili 21 let. Mlajše kandidate bomo iz nagradnega tekmovanja izločili.

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice