PETROL Q Max LPG

Avtoplin je utekočinjen naftni plin (UNP), mešanica butana in propana, prilagojena za uporabo v vozilih. Zaradi izjemne ekonomike ter zelo ugodnih okoljskih lastnosti danes predstavlja eno najbolj razširjenih alternativ klasičnim naftnim gorivom.
Oglej si celoten članek

CENEJŠI

Avtoplin je kar do 50 % cenejši od ostalih pogonskih goriv.

DOSTOPEN

Avtoplin lahko natočite že na 64 Petrolovih bencinskih servisih po vsej Sloveniji.

OKOLJU PRIJAZEN

Pri izgorevanju avtoplina so emisije škodljivih snovi v primerjavi s klasičnimi motorji na bencinski pogon tudi do 50 % nižje.

VAREN

Podaljšuje življenjsko dobo motorja,  motor deluje tišje, varnost v primeru hujših trkov je večja.

ENOSTAVNA VGRADNJA

Opremo, ki omogoča vožnjo na avtoplin, lahko v Sloveniji vgradite pri enem od številnih ponudnikov.

PREDSTAVITVE IN TESTNE VOŽNJE

Na Petrolovih bencinskih servisih potekajo testne vožnje s predelanimi avtomobili na plin, predstavitve vgradnje plinskega sistema in posameznih komponent ter prikaz varnosti sistema in trdnosti rezervoarjev.

Razpored predstavitev in več o avtoplinu najdete na www.petrol.si/avtoplin

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.