Podaljšane trepalnice kot še nikoli

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Illegal Length maskara je pravo odkritje blagovne znamke Maybelline New York, ki posebno pozornost posveča razvoju svojih maskar za trepalnice. In prav zato Maybelline New York velja za številko 1 v svetu podaljšanih trepalnic.
Oglej si celoten članek

Veliko žensk si želi daljših trepalnic. Če ste med njimi tudi vi, vam na pomoč priskoči Maybelline New York. Tokrat vam predstavlja revolucionarno Illegal Length maskaro, ki bo prekršila vse zakone dolžine trepalnic z najdaljšimi vlakni za njihovo podaljšanje!

Inovativna ščetka

Illegal Length maskara je pravo odkritje zahvaljujoč edinstvenim štirimilimetrskim črnim vlaknom, ki kot podaljški vidno podaljšajo vaše trepalnice. Poleg inovativne formule je tu še inovacija v ščetki: Fiber Fix ščetka s šestimi robovi, ki omogoča popoln nanos vlaken za podaljšanje. Ujame prav vsako trepalnico in na očeh poudari prav to, kar si večina žensk želi: ilegalno dolge trepalnice!

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.