Podarjamo LCD-televizor, sesalnik ...

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Glasovanje v nagradnem tekmovanju Lepota na dlani se počasi izteka. Za tekmovalca, ki si po vašem mnenju najbolj zasluži lepotno operacijo, lahko glasujete le še do četrtka, z vsakim oddanim SMS-om pa sodelujete v nagradnem žrebanju za LCD-televizor, hišni kino ali sesalnik.
Oglej si celoten članek

V nagradni igri sodelujete tako, da glasujete za enega ali več finalistov nagradnega tekmovanja Lepota na dlani, ki si bodo s pomočjo vaših glasov priborili brezplačno operacijo na obrazu, prsih ali telesu. Letos bodo zmagovalci kar trije, v vsaki skupini eden. Pomagajte jim uresničiti sanje.

Spoznajte vseh 12 finalistov in izberite svojega zmagovalca. Za podrobnejši opis finalistov in nazorne fotografije kliknite tukaj!

Za posameznega finalista lahko glasujete tako, da njegovo zaporedno številko vpišete v SMS-sporočilo, pred zaporedno številko pa napišete Lepota. Med besedo lepota in številko je presledek. SMS-sporočilo pošljete na številko 4224. Primer: če želite glasovati za finalista pod številko 13, pošljite SMS-sporočilo z vsebino: LEPOTA 13 na številko 4224.

Glasujete lahko večkrat. Cena za poslano SMS-sporočilo je 0,49 €. S poslanim SMS-sporočilom ne postanete člani nobenega SMS-kluba.

Med vsemi, ki boste glasovali za finaliste, bo Žurnal izžrebal tri nagrajence, ki bodo prejeli:

  • Philips Surround Sound HT 53520 (hišni kino)
  • LG TV 42 LED 107 cm
  • sesalnik Philips FC 4239

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.