Oglaševanje
6 ogledov

Podarjamo LCD-televizor, sesalnik ...

tv Žurnal24 main
Glasovanje v nagradnem tekmovanju Lepota na dlani se počasi izteka. Za tekmovalca, ki si po vašem mnenju najbolj zasluži lepotno operacijo, lahko glasujete le še do četrtka, z vsakim oddanim SMS-om pa sodelujete v nagradnem žrebanju za LCD-televizor, hišni kino ali sesalnik.

V nagradni igri sodelujete tako, da glasujete za enega ali več finalistov nagradnega tekmovanja Lepota na dlani, ki si bodo s pomočjo vaših glasov priborili brezplačno operacijo na obrazu, prsih ali telesu. Letos bodo zmagovalci kar trije, v vsaki skupini eden. Pomagajte jim uresničiti sanje.

Spoznajte vseh 12 finalistov in izberite svojega zmagovalca. Za podrobnejši opis finalistov in nazorne fotografije kliknite tukaj!

Za posameznega finalista lahko glasujete tako, da njegovo zaporedno številko vpišete v SMS-sporočilo, pred zaporedno številko pa napišete Lepota. Med besedo lepota in številko je presledek. SMS-sporočilo pošljete na številko 4224. Primer: če želite glasovati za finalista pod številko 13, pošljite SMS-sporočilo z vsebino: LEPOTA 13 na številko 4224.

Glasujete lahko večkrat. Cena za poslano SMS-sporočilo je 0,49 €. S poslanim SMS-sporočilom ne postanete člani nobenega SMS-kluba.

Med vsemi, ki boste glasovali za finaliste, bo Žurnal izžrebal tri nagrajence, ki bodo prejeli:

  • Philips Surround Sound HT 53520 (hišni kino)
  • LG TV 42 LED 107 cm
  • sesalnik Philips FC 4239

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice