Oglaševanje
145 ogledov

Poglejte, kakšni boste po operaciji

vectra 3D
1/3
Poliklinika Bagatin
Si želite lepotne operacije, a vas skrbi, kakšen bo končni rezultat? Zmagovalci nagradnega tekmovanja Lepota na dlani takšnih skrbi ne bodo imeli. Na Polikliniki Bagatin jim bodo že na prvem pregledu s pomočjo sodobne tehnologije pokazali, kako bodo videti po lepotnem popravku.

Poliklinika Bagatin slovi po vrhunskih kirurgih, sodobno opremljenih ordinacijah in najnovejših pripomočkih, med katerimi izstopa aparat vectra 3D. Ta ponuja 3D-animacijo, s pomočjo katere lahko vsak pacient vidi, kakšni bodo končni rezultati opravljenih posegov. "Posnetki animacije so zelo nazorni, kar zmanjša tudi strah in nestrpnost pacientov pred posegom," pravijo na Polikliniki Bagatin.

3D-animacija je tako odgovor na najpogosteje zastavljeno vprašanje: "Kako bom videti po operaciji?", pa naj bo govor o povečanju prsi, odpravi maščobnih zalog s trebuha, zadnjice in stegen ali rekonstrukciji nosu. Vectra 3D vam bo pokazala tudi, kako boste videti po pomlajevalnih tretmajih, kot je botoks.

Lažja odločitev

Aparat vectra 3D bo olajšal tudi odločitev o tem, kakšni prsni vsadki so za vas najprimernejši, katero velikost izbrati, nazoren prikaz pa vas bo prepričal tudi o tem, ali poleg povečave prsi potrebujete tudi dvig prsi. Podobno je s posegi na obrazu in drugih delih telesa. Aparat vas namreč fotografira, fotografijo projecira na računalniški ekran, potem pa vi skupaj s kirurgom določite, katere posege želite, in model poljubno spreminjate. Razlike med pričakovanimi in dejanskimi rezultati so tako zmanjšane na minimum, poudarjajo kirurgi.

Prednosti 3D-animacije:

  • Popolna vizualizacija korekcij na obrazu, vključno s korekcijo nosu, brade, ličnic, vek, vratu in pomlajevalnimi metodami.
  • Če se odločite za povečavo prsi, vam aparat pokaže, kako bi bili videti z različnimi košaricami in dvignjenimi prsmi.
  • S tridimenzionalnim pogledom na telo bo tudi predstava o tem, kako bi bili videti po liposukciji, realnejša.
  • Z realnimi pričakovanji vas tako kirurgi seznanijo že na prvem pregledu, vi pa se prepričate, ali poseg zares želite.
  • Končni in želen rezultat operacij/e določite skupaj s kirurgom.

Trem bralcem podarjamo lepotne operacije

Si tudi vi že dolgo želite katerega od lepotnih popravkov na obrazu, prsih ali drugih delih telesa? Ne zamudite enkratne priložnosti in se prijavite na nagradno tekmovanje Lepota na dlani. Morda boste prav vi ena ali eden od treh nagrajencev, ki jim bosta Žurnal24 in Poliklinika Bagatin podarila lepotne operacije po lastni izbiri. Vaše prijave zbiramo do torka, 13. 11. 2012.  Prijavite se tukaj!

Komentarjev 1
  • Žurnalček 11:40 13.december 2012.

    Ob pogledu na slike slikane z iste razdalje, sem ugotovil , da gre za fotošop, ker ima iista oseba na tretji sliki za 5 cm širši vrat , kot ista oseba na prvi sliki . A na vratu tudi delate ...prikaži večte liposukcijo ? Zgleda da z radirko !

Sorodne novice