Podeljevanje nagrad somo borac na Weekend Media Festivalu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V sklopu Weekend Media Festivala v Rovinju, ki bo potekal med 19. in 22. septembrom, se letos prvič podeljujejo nagrade somo borac; v sodelovanju z agencijama Gingernet in Jasno i glasno jih podeljuje planb.hr.
Oglej si celoten članek

Več kot sto prijav

Spletne nagrade SoMo borec bodo razdeljene v več kategorij – od najboljše strani na Facebooku, Twitterju in Instagramu do najboljše mobilne aplikacije, tabličnih revij in videa na spletu. Organizatorji so prejeli več kot sto prijav od največjih hrvaških, regionalnih in mednarodnih podjetij. Dober odziv pa ni presenetljiv, saj so vsa podjetja zelo dejavna tako na socialnih omrežjih kot v mobilnem svetu.

Največ prijav je prišlo za kategorijo Somo Face, v kateri se nagrajuje najboljša stran na Facebooku, sledi ji kategorija Aplikacija s velikim A, v kateri bo podeljena nagrada za najboljšo mobilno aplikacijo leta. Nezaostaja pa niti kategorija Community manager/ica godine, ki bo razkrila, kdo je letos najbolje opravljal posel na socialnih omrežjih. 

21. septembra v hali Vikendica

Nagrade bo podelila mednarodna žirija, sestavljena iz spletnih strokovnjakov: Boris Ličina – Borja (Jasno i glasno), Ivan Brezak – Brkan (Netokracija), Sanja Vale (Gingernet), Sašo Dimitrievski (Pristop), Tin Kadoić (Brlog), Nebojša Grbačić (Woohoo), Nebojša Radović (Njuz.net), Viktor Marohnić (Pet minuta), Davor Runje (Drap), Ida Pandur, Vedran Gulin (Proximity), Maja Bilić (iStudio), Edin Saračević (Mapnetwork/Perosnal/16K), Nikola Barać (Huge Media) in Filip Arson (Synapse).  Ružica Vrdoljak iz organizacije SoMo Borac nagrade je poudarila, da je v regiji konkurenca zelo močna, zato bo lahko vsak, ki bo prejel nagrado, zelo ponosen. Podelitev nagrad bo potekala na Weekend Media Festivalu v soboto, 21. septembra, v hali Vikendica z začetkom ob 12.30.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.