Pohod ter maraton po Brdih

Foto: Profimedia Goriška Brda
Ne pozabite na Ecomaratona Brda – Collio 2018 in Enogastronomski pohod ob mej ...
Oglej si celoten članek

"Nove zgodbe, nove vsebine in še tesnejše prijateljske in povezovalne vsebine. Nekoč razdeljeno območje s športnimi dogodki briše meje in ustvarja še močnejše vezi," sporočajo organizatorji. 

Čezmejni projekt ECO MARATONA BRDA COLLIO, tekaški maraton, bo tudi letos, že šestič zapored, postregel s poslastico športno tekmovalnih in rekreacijskih zgodb. Eco maratona je postala edinstvena priložnost za rekreacijo v naravi ter občudovanje našega izjemnega teritorija, saj poti vodijo mimo najlepših naravnih in kulturnih znamenitosti na italijanski in slovenski strani Brd. 

Pridružite se jim lahko v nedeljo 22. 4. 2018 v Krminu (ITA) od koder se boste podali na pot po različno dolgih trasah.

Prijave in informacije o dogodku so na voljo na povezavi: www.enternow.it.

Vsi tisti, ki se radi rekreirate in istočasno uživate v dobri hrani, vabljeni na enogastronomski pohod ob meji, ki ga v sklopu Pomladnega festivala pohodništva, prirejajo v soboto, 21. 4. 2018 (zbirno mesto Grad Dobrovo ob 9.30). Podali se boste na približno deset kilometrov dolgo pot, ki vas bo popeljala mimo naravnih in kulturnih zanimivosti ter nam postregla z obilico briških dobrot.

Obvezne prijave do 17.4.2018 na tic@brda.si ali na telefon 05 395 95 95.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.