Oglaševanje
61 ogledov

Pohod ter maraton po Brdih

Goriška Brda
Ne pozabite na Ecomaratona Brda – Collio 2018 in Enogastronomski pohod ob mej ...

"Nove zgodbe, nove vsebine in še tesnejše prijateljske in povezovalne vsebine. Nekoč razdeljeno območje s športnimi dogodki briše meje in ustvarja še močnejše vezi," sporočajo organizatorji. 

Čezmejni projekt ECO MARATONA BRDA COLLIO, tekaški maraton, bo tudi letos, že šestič zapored, postregel s poslastico športno tekmovalnih in rekreacijskih zgodb. Eco maratona je postala edinstvena priložnost za rekreacijo v naravi ter občudovanje našega izjemnega teritorija, saj poti vodijo mimo najlepših naravnih in kulturnih znamenitosti na italijanski in slovenski strani Brd. 

Pridružite se jim lahko v nedeljo 22. 4. 2018 v Krminu (ITA) od koder se boste podali na pot po različno dolgih trasah.

Prijave in informacije o dogodku so na voljo na povezavi: www.enternow.it.

Vsi tisti, ki se radi rekreirate in istočasno uživate v dobri hrani, vabljeni na enogastronomski pohod ob meji, ki ga v sklopu Pomladnega festivala pohodništva, prirejajo v soboto, 21. 4. 2018 (zbirno mesto Grad Dobrovo ob 9.30). Podali se boste na približno deset kilometrov dolgo pot, ki vas bo popeljala mimo naravnih in kulturnih zanimivosti ter nam postregla z obilico briških dobrot.

Obvezne prijave do 17.4.2018 na tic@brda.si ali na telefon 05 395 95 95.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.