Poker na 110 metrih višine

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Akcija Extreme Poker Challenge, ki smo jo pripravili v sodelovanju z največjo spletno stranjo za igranje pokra PokerStars, je dosegla svoj vrhunec. Odpravili se bomo na 110-metrsko skakalnico v okviru Državnega panožnega nordijskega centra v Kranju, kjer bomo na zaletišču preverili pokeraške sposobnosti.
Oglej si celoten članek

V družbi zmagovalca nagradne igre Extreme Poker Challenge Jožeta Marolta in njegovih dveh prijateljev na skakalnici v Kranju ne bomo le igrali pokra, ampak tudi uživali ob ogledu treninga smučarskih skakalcev, ki se bo odvijal pred našimi očmi. Turnir bo popestril vedno zabavni Peter Poles in še nekaj pravih poznavalcev pokra, ki bodo razkrili svoje veščine v vedno bolj priljubljeni igri pokra.  

 

O našem doživetju ekstremnega poker turnirja bomo poročali v naslednjih dneh.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.