Postanite del zborčka zadovoljnih uporabnikov SPAR plus

Your browser doesn’t support HTML5 video

Na spletni strani www.velikplus.si lahko prek Facebooka sodelujete v nagradni igri SPAR plus in se potegujete za eno izmed privlačnih nagrad. Vse, kar morate storiti, je, da na svoj način poveste slogan “To je pa res en velik plus”, se pri tem s pomočjo spletne aplikacije posnamete in video delite na svojem profilu na Facebooku s prijatelji.
Oglej si celoten članek

Posnemi, deli in osvoji

Nagradna  igra  SPAR  plus poteka na spletni strani www.velikplus.si do 8. marca, z malo sreče pa lahko osvojite glavno nagrado Samsung galaxy SIII. S klikom na “posnemi video” na svoj in čim bolj odštekan način izgovorite slogan, ga objavite na svojem profilu na Facebooku in ga delite s prijatelji ter zbirajte všečke. Avtorji petdesetih videov z največ všečki boste sodelovali v nagradni igri, kjer lahko osvo-jite pametni telefon Samsung  galaxy  SIII,    paket dveh USB-ključkov Sony, slušalke Philips in še mnoge druge nagrade. Pri posnetku poskušajte biti čim izvirnejši; nekaj namigov, na kakšen način lahko izgovorite slogan “To je pa res en velik plus”, najdete na spletni strani nagradne igre, seveda pa je sama izvedba  popolnoma  prepuščena vaši domišljiji.

Skupen video sodelujočih

Ne glede na to, ali boste med nagrajenci ali ne, boste skupaj z vsemi ustvarjenimi videi  sooblikovali video  zadovoljnih  Sparovih uporabnikov, kjer boste vsi sodelujoči v en glas izgovorili  slogan  “To je pa res en velik plus”. Zato čim prej obiščite spletno stran nagradne igre in postanite del velikega zborčka zadovoljnih Sparovih uporabnikov!

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.