Pričakovanje novega leta 2012 v Sarajevu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Sarajevo je tudi letos za svoje meščane in goste organiziralo kakovosten in vrhunski program pričakovanja novega leta 2012, ki bo zagotovo eden od najboljših in najprivlačnejših v vsej regiji, po besedah organizatorjev pa je namenjen vsem generacijam. Pod sloganom »Želim ti povedati, kaj sanjam« je letošnje pričakovanje novega leta v Sarajevu sestavljeno iz dveh delov: centralnega in otroškega, novost programa pa je božična tržnica Coca Cola Sarajevo Holiday Market.
Oglej si celoten članek

V leto 2012 z Nino Badrić

V okviru otroškega programa se boste na veseloigri akademskih igralcev in otrok iz otroškega pevskega zbora Suncokreti (Sončnice) Veseli čas zagotovo zabavali tako starši kotr otroci. Centralni program bo potekal 31. decembra z začetkom ob 21. uri pa do zgodnjih jutranjih ur 1. januarja 2012 na odru pred centrom BBI. Program se bo začel z nastopom mlade sarajevske skupine Futavci, sledila bo skupina Emir&Frozen Camels, najbolj nagrajena skupina na področju nekdanje države, in klasični predstavniki sarajevske šole rocka s posebno tradicijo Letu štuke, za njimi pa skupina Karne s posebnim scenskim nastopom in mojstri starih hitov – Tifa&Band. V leto 2012 vas bo popeljala Nina Badrić s svojo desetčlansko skupino, za njimi pa bo sarajevsko publiko do zgodnjih jutranjih ur zabavala makedonska zvezda Kiril Džajkovski s svojo skupino, ki je trenutno največja atrakcija na glasbeni sceni JV Evrope, njihove pesmi pa so kombinacija elektronske in etno glasbe.

Sejem, kulturno-zabavni program in Otroški park

Novost letošnjega sarajevskega novoletnega programa je božična tržnica Coca Cola Sarajevo Holiday Market, ki traja od 15. decembra do 15. januarja.

Božična tržnica bo v olimpijsko mesto prinesla pravo zimsko in praznično vzdušje in tako izpopolnila zimsko turistično ponudbo Sarajeva. Tržnica je sestavljena iz treh delov: sejemskega, kjer boste v lesenih hišicah lahko kupili spominke, oblačila, hrano in pijačo, puba Sarajevsko pivo Holiday Pub, v katerem se vsak dan odvija bogat kulturno-zabavni program, in Otroškega parka, ki ponuja bogat program za najmlajše. Za popolno doživetje prazničnega Sarajeva bo poskrbela tudi izredna avtobusna linija do olimpijske planine Jahorina in nazaj, seveda pa so na voljo tudi redne linije do Bjelašnice in Igmana. Več informacij najdete na infodesku tržnice Coca Cola Sarajevo Holiday Market.

Vabljeni v Sarajevo!

Več informacij o pričakovanju novega leta 2012 v Sarajevu najdete na uradni spletni strani Občine Sarajevo www.sarajevo.ba, na Facebooku pod imenom Leto sanj na naslovu http://www.facebook.com/GodinaSnova in na Twitterju na naslovu  http://www.twitter.com/GodinaSnova.

 

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.