Prihranki v Tušu cvetijo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Več kot 8.000 uporabnikov v prvem mesecu!
Oglej si celoten članek

Blagovna znamka Tuš je predstavila aplikacijo za pametne telefone. V prvem mesecu pri Tušu beležijo več kot 8.000 prenosov, pri čemer je aplikacija prejela kar štiri od petih možnih zvezdic zadovoljstva. Nova aplikacija združuje pregled nad Tuš klub kartico, ponuja ekskluzivne kupone s popusti in ugodnostmi namenjene zgolj uporabnikom aplikacije, evidentiranje zbranega D*NAR-ja na uporabniškem računu ter vpogled v stanje, predvsem pa lahko uspešno nadomešča Tuševo kartico ugodnosti, saj imamo uporabniki pametni telefon pogosteje pri roki, kot preštevilne kartice ugodnosti.

S predstavitvijo nove aplikacije blagovna znamka Tuš razvija svoje prodajne poti ter neguje odnose s potrošniki. Ti bodo poleg ugodnostih lahko dostopali še do seznama Tuševih prodajnih mest, odpiralnih časov, pregledovali tedenske sezname več kot 300 izdelkov v akcijskih cenah ter pred nakupi po želji sestavili svoj nakupovalni listek. Več informacij ter prenos aplikacije za uporabnike platforme iOs ter Android tukaj.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.