Prijavite se lahko še pet dni

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Žurnal24 skupaj s Polikliniko Bagatin podarja lepotne operacije v vrednosti 10 tisoč evrov. Prejeli smo že veliko vaših prijav, vse tiste, ki o prijavi še razmišljate, pa opominjamo, da prijave sprejemamo še pet dni.
Oglej si celoten članek

Na nagradno tekmovanje Preobrazba, kjer v sodelovanju s priznano zagrebško Polikliniko Bagatin zmagovalcu podarjamo lepotne operacije v vrednosti 10 tisoč evrov, se lahko prijavite še do ponedeljka, 17. 10., do 8. ure zjutraj.

Prijavite se

K sodelovanju vabimo vse, ki bi se z novo podobo počutili samozavestnejše in lepše. Povejte nam, kaj bi na sebi radi spremenili, nas prepričajte s fotografijami in morda boste ravno vi eden od 15 polfinalistov, ki jih bo izbrala naša komisija. Polfinalisti bodo s kirurgi opravili individualne pogovore in preglede ter na koncu izbrali 5 finalistov. Zmagovalca bo določilo nagradno SMS-glasovanje.

Preberite navodila

Pred prijavo ne pozabite prebrati pravilnika nagradnega tekmovanja in pravil dodajanja fotografij. Nepopolnih prijav žal ne bomo upoštevali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.