Oglaševanje
2 ogledov

Prijavite se lahko še pet dni

telo Shutterstock
Žurnal24 skupaj s Polikliniko Bagatin podarja lepotne operacije v vrednosti 10 tisoč evrov. Prejeli smo že veliko vaših prijav, vse tiste, ki o prijavi še razmišljate, pa opominjamo, da prijave sprejemamo še pet dni.

Na nagradno tekmovanje Preobrazba, kjer v sodelovanju s priznano zagrebško Polikliniko Bagatin zmagovalcu podarjamo lepotne operacije v vrednosti 10 tisoč evrov, se lahko prijavite še do ponedeljka, 17. 10., do 8. ure zjutraj.

Prijavite se

K sodelovanju vabimo vse, ki bi se z novo podobo počutili samozavestnejše in lepše. Povejte nam, kaj bi na sebi radi spremenili, nas prepričajte s fotografijami in morda boste ravno vi eden od 15 polfinalistov, ki jih bo izbrala naša komisija. Polfinalisti bodo s kirurgi opravili individualne pogovore in preglede ter na koncu izbrali 5 finalistov. Zmagovalca bo določilo nagradno SMS-glasovanje.

Preberite navodila

Pred prijavo ne pozabite prebrati pravilnika nagradnega tekmovanja in pravil dodajanja fotografij. Nepopolnih prijav žal ne bomo upoštevali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice