Oglaševanje
23 ogledov

Najpopularnejše lepotne operacije

prsi Shutterstock
Tisti, ki ste se do sedaj prijavili na nagradno tekmovanje Preobrazba, v katerem lahko zadenete lepotne operacije v vrednosti 10.000 evrov, ste si najpogosteje zaželeli povečanje in dvig prsi ter korekcijo nosu.

O tem, katere lepotne operacije sodijo med najbolj zaželene in kakšen profil pacientov se zanje odloči, smo povprašali kirurge Poliklinike Bagatin.

"Za operacije se najpogosteje odločajo ženske stare med 20 in 45 let," razlagajo v Polikliniki Bagatin in dodajajo, da so to najpogosteje visoko izobražene ženske, ki stavijo na samozavest in dober videz. Seveda se v manjšem odstotku za lepotne posege odločajo tudi moški. Teh je v Polikliniki Bagatin okoli 20 odstotkov, nekaj prijav moških pa smo se v našem nagradnem tekmovanju razveselili tudi mi.

Prsi na  prvem mestu

Med do sedaj prijavljenimi v naši nagradni igri Preobrazba smo zasledili največ želja po povečanju in dvigu prsi, sledijo odstranjevanje maščobnih blazinic s trebuha, korekcije nosu in liposukcija. Da Slovenke s svojimi željami ne izstopajo iz povprečja dokazujejo tudi statistične analize, ki jih spremljajo na Polikliniki Bagatin. Kirurgi pravijo, da opravijo največ povečav prsi, korekcij nosu, najpopularnejšima posegoma pa sledijo liposukcija, abdominoplastika, oblikovanje zadnjice in različne metode pomlajevanja, kot so obrazni lifting, dvig vek in podobno.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice