Oglaševanje
59 ogledov

Celulita se lahko rešite

celulit Shutterstock
Ženske in celulit sta si usojena za vedno, a če ga ne bi imele, bi bile najsrečnejše pod soncem. Kirurgi pravijo, da ga ni mogoče popolnoma odstraniti, a imajo kljub temu odlično rešitev za preoblikovanje telesa brez kirurškega posega.

"Celulita in strij se ne da popolnoma odstraniti, lahko pa ga ublažimo in zmanjšamo možnost za nastanek novega. V Polikliniki Bagatin za to priporočamo metodo neinvazivnega ultrazvočnega tretmaja Med Contour, ki je letos v Las Vegasu na enem od največjih simpozijev estetske medicine prejel nagrado za najboljšo inovacijo nekirurškega oblikovanja telesa," pravijo v Polikliniki Bagatin.

Kako deluje?

Omenjeni tretma je kombinacija ultrazvočne terapije in masaže, s čimer se doseže preoblikovanje telesa in učvrstitev kože. Hkrati zelo učinkovito zgladi pomarančno kožo na problematičnih področjih. Tretma je po besedah kirurgov prijeten in neboleč, pacienti pa ga opisujejo kot sproščujočo toplo globinsko masažo. Rezultati so vidni že po prvem obisku, ko se obseg zmanjša za približno dva centimetra in pol. V Polikliniki Bagatin skoraj vsakemu pacinetu priporočajo pet obiskov, v razmiku sedmih dni.

Komu je namenjen?

Za tretma se lahko odločijo moški in ženske, ki so starejši od 16 let, vendar v polikliniki opozarjajo: "Ta tretma ni namenjen zmanjševanju telesne teže." Odločijo se lahko za preoblikovanje vseh področij telesa, razen za vrat in obraz. "Pacienti se najpogosteje odločajo za preoblikovanje trebuha, bokov, spodnjega dela hrbta in nadlahti."

Vsak tretma traja približno 45 minut do 75 minut, kar vključuje slikanje in merjenje, odvisno je tudi od velikosti področja zdravljenja. 24 ur pred tretmajem je potrebno piti veliko vode, po njem pa se pacient lahko vrne k vsakodnevnim opravilom, saj gre za nekirurški poseg in okrevanje ni potrebno.

Na Polikliniki Bagatin še zagotavljajo, da so rezultati trajni, vendar le, če pacient živi zdravo in aktivno življenje, jé uravnoteženo prehrano in pije veliko vode.

Komentarjev 2
  • Alja Dimic 08:19 08.oktober 2011.

    Uživajte nekatere jedi, druge izpustite iz prehrane ter tako pomagajte svojemu telesu do lepše in bolj gladke kože.Pravila za gladko kožo in izgubljanje maščob so, da zmanjšate zastajanje tekočin. Nujno zmanjšajte dodajanje soli, sladkorja, uporabe glutena, uživanje vseh ...prikaži več v naprej pripravljenih jedi in hitre prehrane. Ne uživajte alkohola.Popiti morate 1l vode na vsakih vaših 25 kg. V prehrano nujno uvedite brusnice, zeleno, koromač, beluše in papajo. Nikakor ne pozabite na omega 3 maščobne kisline, oreščki, semena, olive in mastne ribe. Zmanjšajte raven estrogena.Ženske v Peruju nimajo celulita, saj dnevno uživajo hrano, bogato z naravnimi fitoestrogeni (rastlinski estrogeni). Ti uravnavajo raven estrogena. Estrogeni sprožajo proizvodnjo maščobnih celic in spodbujajo nastajanje celulita ter zastajanje tekočin (če ne veste ali imate preveč estrogena in premalo progesterona, je test hormonov iz sline zelo priporočljiva in natančna metoda me

  • Boštjan Benedetti 12:57 06.oktober 2011.

    Zelo učinkovita anti celulitna kura je tudi krio terapija! www.krios.si Za 2-3 min na -195 in elastičnost kože postane zelo učinkovita!!

Sorodne novice