Rešujte ankete in zaslužite!

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Skupina za spletne raziskave MindTake je začela svoje delovanje v Sloveniji, kjer je ustanovila spletno bazo anketirancev MindTake Online Panel Slovenija, ki se ji lahko pridružite tudi vi.
Oglej si celoten članek

Če tudi vi radi izražate svoja mnenja o različnih izdelkih, družbenih trendih in aktualnih političnih razmerah, postanite član MindTake Online Panela Slovenija in tako skupaj z drugimi člani s svojimi odgovori določajte trenutne in vplivajte na bodoče trende ter prispevajte k izboljšanju kakovosti obstoječih in razvoju novih izdelkov.

Za vsako anketo bonus točke

Za vsako v celoti izpolnjeno anketo bo vsak član MindTake Online Panela Slovenija prejel bonus točke, ki jih bo lahko zamenjal za privlačne nagrade ali tudi denarno izplačilo. Sodelovanje v anketah ni obvezno, tako da člani sami odločajo, kdaj in katere ankete bodo izpolnili. Njihovi odgovori in podatki so obravnavani strogo zaupno in niso posredovani tretjim osebam. Članstvo v MindTake Online Panelu Slovenija je popolnoma brezplačno, registrirate pa se lahko tukaj.

Izziv in priložnost

“Lansiranje MindTake Online Panela Slovenija je za nas nov izziv in hkrati priložnost. Zavedamo se, da je velik izziv ljudi prepričati, naj poskusijo nekaj novega, a kljub temu verjamemo, da tudi Slovenci želijo izraziti svoja mnenja in stališča. Zato smo prepričani, da bo odziv izjemen,” je povedala Eva Oberecker, ustanoviteljica MindTake-a. Obereckerjeva ocenjuje, da ima spletni sektor v Sloveniji ogromen potencial in da so za prevzem vodilnega položaja v regiji potrebne samo investicije. MindTake ima sicer svoj sedež na Dunaju, podružnice pa na Hrvaškem, v Bolgariji in Srbiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.