Oglaševanje
471 ogledov

Rešujte ankete in zaslužite!

ANKETA ŽURNAL MINDTAKE Žurnal24 main
Skupina za spletne raziskave MindTake je začela svoje delovanje v Sloveniji, kjer je ustanovila spletno bazo anketirancev MindTake Online Panel Slovenija, ki se ji lahko pridružite tudi vi.

Če tudi vi radi izražate svoja mnenja o različnih izdelkih, družbenih trendih in aktualnih političnih razmerah, postanite član MindTake Online Panela Slovenija in tako skupaj z drugimi člani s svojimi odgovori določajte trenutne in vplivajte na bodoče trende ter prispevajte k izboljšanju kakovosti obstoječih in razvoju novih izdelkov.

Za vsako anketo bonus točke

Za vsako v celoti izpolnjeno anketo bo vsak član MindTake Online Panela Slovenija prejel bonus točke, ki jih bo lahko zamenjal za privlačne nagrade ali tudi denarno izplačilo. Sodelovanje v anketah ni obvezno, tako da člani sami odločajo, kdaj in katere ankete bodo izpolnili. Njihovi odgovori in podatki so obravnavani strogo zaupno in niso posredovani tretjim osebam. Članstvo v MindTake Online Panelu Slovenija je popolnoma brezplačno, registrirate pa se lahko tukaj.

Izziv in priložnost

“Lansiranje MindTake Online Panela Slovenija je za nas nov izziv in hkrati priložnost. Zavedamo se, da je velik izziv ljudi prepričati, naj poskusijo nekaj novega, a kljub temu verjamemo, da tudi Slovenci želijo izraziti svoja mnenja in stališča. Zato smo prepričani, da bo odziv izjemen,” je povedala Eva Oberecker, ustanoviteljica MindTake-a. Obereckerjeva ocenjuje, da ima spletni sektor v Sloveniji ogromen potencial in da so za prevzem vodilnega položaja v regiji potrebne samo investicije. MindTake ima sicer svoj sedež na Dunaju, podružnice pa na Hrvaškem, v Bolgariji in Srbiji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.