Si predstavljate pol ure brez telefona?

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pivovarna Union bo v sodelovanju z agencijo Pristop in digitalno agencijo Renderspace v prihajajočem letu lansirala mobilno aplikacijo, ki bo promovirala druženje s prijatelji brez uporabe telefona!
Oglej si celoten članek

Ob pogledu po kavarnah, lokalih, celo fitnesih, je več kot polovica oseb na svojih mobilnih telefonih. Namesto, da bi izkoristili čas s prijatelji za klepet, zabavo, naklepanje skupnih pobegov v naravo, pa ta čas raje namenijo svojemu najboljšemu prijatelju, ki pa to nebi smel biti – mobilnemu telefonu.

V ta namen bo Pivovarna Union kmalu lansirala mobilno aplikacijo RE:UNION.

A ta bo povsem v nasprotju z drugimi aplikacijami, saj bo uporabnike v času druženja s prijatelji nagrajevala za neuporabo telefona.

Ko se bosta prijatelja v Pivnici povezala in odločila, da je čas za RE:UNION, bosta odložila telefone na mizo z ekranom obrnjenim navzdol. Aplikacija bo začela odštevati 30 minut, v katerih pa uporabnika ne smeta uporabiti telefona. V kolikor jima to uspe, bosta oba nagrajena s kuponom za brezplačno pivo, ki ga lahko vnovčita takoj in nadaljujeta svoje druženje še ali pa ga prihranita na zaslednji RE:UNION.

Foto: Union

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.